Vissza a nyitóoldalra  
15:42 2013. 08. 28.
Magunkról
    Történetünk
    Küldetésünk
    Képzési profil
Kapcsolatfelvétel
Induló tanfolyamok
Tanfolyami képzés
    Budapest
    Debrecen
    Miskolc
    Pécs
    Szeged
    Szombathely
Tanulmányi és
    Vizsgaszabályzat

Képzésfejlesztés és
    Szabályozás

Minőségirányítás
GyIK
Oktatóknak
Felnőttképzési
    engedély birtokában
    szervezhető képzések

Adatkezelési
    tájékoztató

Vasúttársasági vizsga
Kiadványok
Távközlési krónika
Digitális tananyagokFelnõttképzést folytató intézmény nyilvántartásba vételi száma:
E-000676/2014
Képzési engedély:
VHF/82462-2/2017-NFM
Oktatásszervezési regisztráció:
UVH/82462-3/2017-NFM
Felnőttképzési nyilvántartási szám:
B/2020/000790
Felnőttképzési engedélyszám:
E/2021/000026


A Baross Gábor Oktatási Központ induló tanfolyamai


A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Baross Gábor Oktatási Központ (1087 Budapest, Luther u. 3.) elsősorban vasútspecifikus képzéseket indít a MÁV Csoport (így a MÁV Zrt., MÁV-START Zrt. és további leányvállalatoknál) vagy egyéb vállalatoknál már munkaviszonnyal rendelkező és munkáltatói támogatással beiskolázott munkavállalói számára.

Magánszemélyként is van lehetősége, hogy jelentkezzen az induló képzéseinkre.

Amennyiben azonban magánszemélyként érdeklődne tanfolyamaink iránt, a tanfolyamaink teljes költségét Önnek kellene viselnie, továbbá ha megszerzi az Ön által választott vasút specifikus végzettséget, oktatási intézményünknek munkát nem áll módjában biztosítani.

Ezért célszerűen – a folyamatokat megfordítva – először felvételt kell nyernie a MÁV Csoporthoz vagy ahhoz a vállalathoz ahol a későbbiek során munkát szeretne végezni.

A munkaviszony létesítéséhez a további információkat megtalálja a MÁV csoport karrierportálján a: (http://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/aktualis-allasajanlatok)

A vasútvállalatokhoz történő felvételi eljárás részei: személyes elbeszélgetés, alkalmassági teszt kitöltése és a munkakörtől vagy tevékenységtől függően orvosi alkalmasság vizsgálaton való megfelelés.

Amikor felvételt nyert a MÁV Csoport valamelyik vállalatához, vagy egyéb munkáltatóhoz, munkáltatója – a tanfolyami költségeket átvállalva, munkáltatói kötelezéssel vagy tanulmányi szerződés megkötésével egyidejűleg – iskolázhatja be a Baross Gábor Oktatási Központ – a betöltendő munkaköréhez leginkább illeszthető – képzésére.

(Tájékoztatásunk nem garantálja, hogy a meghirdetett tanfolyamokon marad a maximális csoportlétszám figyelembe vételével szabad férőhely.)

A Baross Gábor Oktatási Központ november hónapban az alábbi tanfolyamokat indítja:

(A tanfolyamokra vonatkozó információ kizárólag tájékoztató jellegű és nem garantálja, hogy a meghirdetett tanfolyamokon marad a maximális csoportlétszám figyelembe vételével szabad férőhely.)

Az induló tanfolyamok listája PDF-ben a letöltés gombra kattintva nézhető meg és tölthető le.

LETÖLTÉS


A Baross Gábor Oktatási Központ október hónapban az alábbi tanfolyamokat indítja:

(A tanfolyamokra vonatkozó információ kizárólag tájékoztató jellegű és nem garantálja, hogy a meghirdetett tanfolyamokon marad a maximális csoportlétszám figyelembe vételével szabad férőhely.)

Az induló tanfolyamok listája PDF-ben a letöltés gombra kattintva nézhető meg és tölthető le.

LETÖLTÉS